Film när jag rider våra 4åriga hingstar Anteus och Orso

Publicerat 2012-04-30 kl 13:43:41 Videoinlägg Kommentarer 0 st
Kommentera här


Letitia

Publicerat 2012-04-30 kl 13:41:32 Vardag i stallet i Italien Kommentarer 0 st
Min nya favorit är det nya franska stoet Letitia efter Diament De Simelly. Det är i princip bara jag som rider henne, tror Emilio ar ridit henne 1 gång sedan hon kom. Antar att Emilio tycker att jag rider henne bra för jag har även fått hoppa henne några gånger och hon är verkligen min typ av häst. Liten, pigg och kvick.
Har även ridit den nya 4 åriga killen Oh Caro lite mer och han har verkligen utvecklats så otroligt mycket sedan jag red honom sist. All cred till Stefano för det är han som rider honom mest. Det var som att sitta upp på en helst annan häst! Han var arbetsvillig och ville verkligen göra rätt, senast jag red honom var han mest motsträvig och okoncentrerad. Det är så roligt med unga hästar för man ser verkligen framstegen så tydligt!
Kommentera här


prinsessan

Publicerat 2012-04-30 kl 13:32:46 Allmänt Kommentarer 0 st
Jag saknar lilla Favis jättemycket, hoppas verkligen att hon har det bra med bebis i magen. vet inte vem de betäckte henne med, kanske var det Kapitol...?
Kommentera här


NYSTART

Publicerat 2012-04-30 kl 13:29:15 Allmänt Kommentarer 0 st
Nu är min pause över. Pappa åkte hem till Sverige i förrgår och även Ida har åkt hem. Senaste en och en halv månden tillbaka har varit så himla rolig när jag har fått ha bästis så nära mig varje dag. 
Kommentera här


fredag den trettonde

Publicerat 2012-04-13 kl 20:08:53 Vardag i stallet i Italien Kommentarer 1 st
Idag har det varit en bra dag. Började med en skrittrunda på Laius, därefter så fick jag hoppa lite med Chanel. Vi ställde upp en lång serie på meddellinjen igår. Hoppade även serien med Tompa och både han och Chanel hoppade finfint. På eftermiddagen så red jag Hialoubet och han rörde sig helt fantastisk idag, blev så glad efter ridpasset med honom. Därefter så fick jag rida Nicolettas nya häst igen eftersom hon inte kom pga av att det duggade lite idag... jag räknade ut att jag har ridit hennes häst mer än vad hon själv har gjort sen den kom.
Idag fick Emilio en mega storkartong full med en massa RG grejer. Schabrack, täcken, gardiner, allt. En sponsor grej från Tericcio (därifrån 4 av hans hästar som han rider kommer ifrån), det är deras logga på allt. Supersnyggt.
Nu blir det paj till middag och senen tidig kväll för imorgon kväll ska vi på konsert!!!
Kommentera här


miss u

Publicerat 2012-04-12 kl 20:25:50 Allmänt Kommentarer 2 st
Saknar min fina pluttsyster
Kommentera här


senaste nytt

Publicerat 2012-04-12 kl 19:55:22 Allmänt Kommentarer 0 st
Det ät en hel del nya saker som kommit de senaste veckorna som jag inte skrivit något om. Den tråkiga nyheten är att Favolante åkte för en vecka sedan. Ägern ville ta föl på henne så nu står hon i en hage och äter sig tjock med bebis i magen. Hon var ju min favorit av alla hästarna... Dagen efter kom en ny häst. Oh Caro 4 år, har ridit honom någon gång och han är inte riktigt min favorit om jag säger så... Idag kom den ännu en ny häst, Leatita och hon är 8 år och syster med Morgane. De har samma pappa; Diamant De Semilly.
Nicoletta har bytt ut sin häst och hennes nya kom i måndags, han heter Luneburg och är 10 år. Jag red honom idag och han är väldigt okomplicerad och rolig att rida. En hel del nya hästar alltså.
Plus att jag har en nya hjälm. Min gamla ruttna gpa har jag haft alldeles för länge så nu har jag en Charles Owen Wellington Original till vardags och en Charles Owen Ayr8 Leather till tävling.
Kommentera här


Film från Pontedera

Publicerat 2012-04-11 kl 21:29:15 Videoinlägg Kommentarer 0 st
Kommentera här


upsidedown

Publicerat 2012-04-07 kl 21:45:19 Mina tankar och funderingar Kommentarer 1 st
Jag vet att jag varit dålig på att skriva här på senaste, det är inte för att jag inte vill utan det är för att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva. Känner mig lite i en allmän svacka just nu, inte för att det hänt något utan för att jag tänker väldigt mycket på min allmäna situation. Jag har min lägenhet fram till sista maj, vad ska jag göra sen? Jag har en hel del idéer. Men alla mina idéer innebär både tråkiga och roliga saker. Beslut som måste tas osv. Allt låter för er kanske flummigt just nu men jag vet inte vad jag vill skriva här och inte. Det kommer sluta med att jag skriver ut allt i princip det vet jag, men inte just nu.
Kommentera här


Glad Påsk

Publicerat 2012-04-07 kl 21:35:39 Vardag i stallet i Italien Kommentarer 0 st
Idag åkte mamma, Matilda pch Alida hem tilll Sthlm igen. Tråkigt för det kändes knappt som om vi hann ses någonting. Pappa kommer stanna kvar i någon vecka med tanke på att vi fortfarande renoverar vårat hus här. Igår firade i påsk i förväg, grillning och leta ägg.
Idag har jag varit allmänt seg och ridbanan var ganska blöt så red ut på 5 hästar och longerade en. Imorgon så ska jag få följa med till Arezzo och hjälpa till. Emilio är ju där med 4 hästar och tävlar i helgen och Stefano har hjälpt honom. De åker ju fram och tillbaka eftersom vi bara har lite mer än 1 h med bil så imorgon följer även jag med. Vill ju gärna åka dit iaf en dag med tanke på att jag valde att inte åka dit och tävla någon av dessa veckor.
Kommentera här


Myser med älskling

Publicerat 2012-04-06 kl 14:54:13 Allmänt Kommentarer 0 st

Kommentera här


segt internet

Publicerat 2012-04-03 kl 21:16:39 Vardag i stallet i Italien Kommentarer 0 st
Av någon konstig anledning så har mitt internet blivit väldigt segt.
Hela min familj är iaf här så uppdeteringen kommer inte bli bäst den här veckan.
Idag så fick Tompa bara gå i hagen och mysa precis som igår. Jag fick hoppa Chanel några språng och hon kändes väldigt fin efter att ha haft en vilohelg.
Nu har vi sleepover hemmahos mig och Ida. Både Matilda och Alida är här. Det är ganska trång i min lilla etta men vi får plats!
Har många fina bilder ifrån Firenze som vi tog igår som jag ska lägga in i veckan också. Imorgon följer Matilda med mig till stallet hela dagen och på kvällen så ska vi alla äta pizza i Castiglione.
Siena för 2 veckor sedan
Kommentera här


Hemma igen

Publicerat 2012-04-01 kl 22:40:13 Tävlingar Kommentarer 0 st
Helgen sammanfatts med, sådär. Jag red inte så bra som jag kan och är lite besviken på mig själv. Men vi har haft det roligt och trevligt. Idag kom även mamma, pappa och Matilda och överraskade mig!! Har inte träffat mamma och Matilda sen i julas så de var superroligt!
Emilio vann 5 årsklassen med Nonostante både igår och idag. Igår vann han 4 årsklassen med Orso. Anteus och Oh Caro fick ett ner var. Idag vann Anteus, Orso kom 2a och Oh Caro 3a. stefano kom 2a i 5års klassen och vann 6års klassen. Storslam helt enkelt! Superroligt! Det har varit lite stressigt med alla unghästar i helgen men vi har samarbetat bra tillsammans.
Imorgon så är jag ledig och Ida, Matilda och jag ska ta 7 tåget till Firenze för att hälsa på Alida som är där med sin klass. Lillasyster fyllde ju även 18 år i förrgår.
Kommentera här


RSS 2.0