Snabb update

Publicerat 2013-05-27 kl 20:12:34 Jobb i Frankfurt Kommentarer 0 st
 
 
hejsan svejsan!!
 
Mitt internet fungerar inte som ni kanske har förstått med tanke på min dåliga uppdatering... Det har hänt massa saker sedan jag skrev sist och jag kommer att skriva om allt när jag lyckas få en stund över så att jag kan gå till internetbutiken. 
 
Är hemma hos Nils nu så snyltar på hans wifi. 
 
Som sagt så ska jag berätta om allt så småningom.
Kommentera här


Tävling i Ingelheim

Publicerat 2013-05-04 kl 21:23:51 Tävlingar Kommentarer 0 st
 
 
Tävlade igår och idag, resultaten dock blev väl inte så bra som jag ville. Ribiskaya gick iaf bra i vår första 130 utomhus idag, vi blev precis utanför placering. 
 
Snyggaste hästen hade jag iaf igår, min baby Quizinos på hans första tävling
 
 
 
 
Kommentera här


crazy night

Publicerat 2013-05-02 kl 20:56:04 Jobb i Frankfurt Kommentarer 0 st
 
 
Min chefs dotter är hemma från USA i två veckor. Hon har tävlat hela vintern i Florida och om två veckor åker hon till New York och tävlar där. Me nu är hon iaf hemma ett tag och det är så roligt. Självklart drar hon ut mig trots att jag föredrar hemmakvällar. I tisdags så åkte vi hem till henne kompis och tittade på fotboll därefter drog vi ut till en bar och sedan till en dansklubb. Vi hade väldigt roligt. Vi kom hem alldeles för sent, en timmes sömn och sen upp och rida. Onsdagen var en ganska trött dag... Men det var det värt!
 
Kommentera här


Tillbaka i Tyskland

Publicerat 2013-05-02 kl 20:36:21 Kommentarer 0 st
 
 
Hade en äldigt bra vecka hemma i Sverige. Mormors begravning var väldigt fin och den låten som jag tänkte på när hon dog - Circel of life - sjöngs på begravningen. Äntligen får mormor och morfar träffas igen. 
 
Under veckan så hann jag även med att fira pappas födelsedag, träffa bästa kompisarna Ida, Maria och Paulina. Leka lite med mitt underbara gudbarn Oscar och hans syster Stella. Äta chillbox med Matilda. Rida. Tandläkaren. Fika med mamma. Skämma ut mig för Mikael Persbrandt. Alidas studentskiva. En full vecka helt enkelt. 
 
I måndags när jag väl landad efter min absolut värsta flygning ever! Så blev jag hämtad av chefen och jag hoppade de tre hästarna som jag ska tävla i helgen. vi skulle egentligen åkt på tävling i onsdags men det regnade så mycket hela tisdagen att tävlingsbanan som var på gräs var alldeles för geggig, så vi strök hos. Imorgon så ska jag tävla med Boston och Quizinos (min baby ska göra sin första tävling ever!!). På lördag så ska jag tävla med Ribiskaya. 
 
 
Kommentera här


RSS 2.0