Tisdag

Publicerat 2013-03-26 kl 12:58:14 Jobb i Frankfurt Kommentarer 0 st
 
 
Imorgon eftermiddag kommer Alida och det är det ända som håller mig uppe just nu. Jag är så trött på allt som har med fyrbena djur att göra! 
 
Tur att jag bara har 3 hästar att rida på eftermiddagen.
Kommentera här


The circel of life

Publicerat 2013-03-25 kl 21:20:00 Allmänt Kommentarer 1 st
 
 
Har försökt att distrahera mina tankar sen i förrgår, men de glider hela tiden tillbaka till dig. Gör mitt bästa för att pressa undan mina tårar, men när ingen ser så låter jag de komma för jag orkar inte hålla tillbaka. Trots att du inte minns mig när du ser mig så vet jag att jag finns någonstans långt bak i ditt huvud. Jag ber för dig, att vad du än önskar ska gå i din uppfyllelse, smärtfritt. 
 
Har nynnat på den här låtet de senaste dygnet. Jag tänker på dig mormor.
 
 
Kommentera här


Sonntag

Publicerat 2013-03-24 kl 19:22:00 Jobb i Frankfurt Kommentarer 1 st
 
 
Inatt kommer chefen hem från Florida så imorgon får vi se om hästskötaren stannar kvar eller om han får sluta. 
 
Jag räknar ner timmarna tills Alida kommer hit på onsdag. Jag längtar så mycket! Kommer bli den bästa veckan på hur länge som helst!
 
 
Sommar -11. Varför flyttade jag från Italien?? Underbaraste. vackraste landet, språket, maten, klimatet, människorna, allt! Jag kände mig så hemma. Här i Tyskland känner jag mig inte alls hemma, jag tycker inte om kulturen, inte människorna (i allmänhet) och allt är bara tråkigt, det finns ingen charm. Tyska matkulturen är inte ens värd att talas om. Faktiskt så är det såklart italienska resturanger och glassbarer som domminerar,så lite italienska får jag iaf prata. 
 
Jag vet att jag alltid kommer återvända till Italien! 
 
 
Kommentera här


ilska, besviken och trött

Publicerat 2013-03-23 kl 20:38:34 Jobb i Frankfurt Kommentarer 2 st
 
 
Som ni vet har hästskötaren kommit tillbaka. Han kom in i stallet och hejjade med armarna utsträckta som om vi skulle välkomna honom med glada flin. När han närmade mig så kokade jag inombords och jag kunde inte hålla det inom mig. Jag satte ned foten med en gång och han blev väldigt överraskad. Lilla snälla söta Viktoria som aldrig säger ifrån sätter helt plötsligt upp mot en storbyggd 40 årig polack. Ni skulle sett hans ansiktsuttryck! 
 
Jag släppte i alla fall ut alla mina känslor och åsikter om hans resa till Polen utan att säga någonting. jag krävde en förklaring men jag kan säga att trots att han är vuxen så är han nog inte mer än 15 i huvudet så en normal diskussion går inte att för med den mannen  pojken. Jag bad att han skulle förklara varför han åkte och hans sa att han inte var skylldig meg någon förklaring eftersom jag inte är hans chef. jag frågade om han informerat vår chef och det visst ju både han och jag svaret till, NEJ. När han redan var i Polen så hörde han av sig till dem. Försökte förklara för honom att vi alla var oroliga för att någonting kanske hänt honom och att jag förstår om han var tvungen att åka omgående av personliga själv men att man måste säga till och informera sina medarbetare, inte bara lämna. Men det ändå jag fick till svar var att jag inte är hans chef... som att prata med en vägg med hål i. Efter att han insåg att jag hade ett väldigt övertag så gick vi in i köket och han förklarade varför han var tvungen att åka till Polen och det var en väldigt bra förklaring men inte tillräcklig för att inte säga någonting. Försökte förklara för honom att jag som hans medarbetare och vän var orolig, att jag vaknat av stressattacker varje natt sen han lämnade för att jag inte vetat hur jag ska klara av allt själv. Vi skaka händer och han bad tusen gånger om ursäkt och lovade att ta ut minst tio hästar nästkommande dag då jag var ledig (fredags). Han sa till mig att skriva vilka hästar han skulle longera på tavlan. 
 
Jag skrev upp 6 hästar "hans" + två till. 06.30 på fredag morgon ringer han mig. Min ända sovmorgon på hela veckan. Trode ju att något hänt så svarar och han frågar vart jag skrivit vilka hästar hans ska longera. Är han dum i huvudet tänker jag men förklarar att idag är det fredag min lediga dag, jag har alltså skrivit vilka hästar på tavlan under 'fredag'. Han svarar med översittarton att "varför har du skrivit att jag ska longera Acodetta och Jack? Du är inte min chef du kan inte säga vilka hästar jag ska longera." Han har ett guldfiskminne eftersom han dagen innan sa att han kunde longera 10 hästar och att han inte vill bråka med mig. Jag förklarade lungt för honom att han kan strunta i Jack men att Acodetta vilade dagen innan och bör komma ut. Han svarar att han gör henne om han har tid men han sätter Mamutti före (hästen som går på lösdrift och inte är viktigt). Jag frågar om han skulle kunna ringa mig på eftermiddagen och säga om han hade tid att ta ut henne eller inte, vet ni vad han svarar!? Att jag inte är hans chef så han tänker inte ringa mig och informera mig utan jag får åka till stallet och checka istället. Jag flippa ur och stängde av. 06.30 på min lediga dag. 
 
Jag åker inte till stallet för att checka. När jag sitter och äter middag så knackar det på dörren och han står där och säger att han tagit ut alla hästar och låtit dem springa i ridhuset. Tänke svara med "varför säger du det till mig, jag är ju inte din chef?" Men jag är bättre än att sjukna till hans nivå. Däremot är det väl ganska uppenbart att jag är den som har "mer att säga till om" när chefen är bortrest since han stack, vad för slags ansvarstagande är det? Men jag har gett upp att försöka före en vuxen diskussion med den där killen. På måndag när Thilo är tillbaka så hoppas jag han slänger ut honom med huvudet före. Alltiolla farbron höll på att explodera idag för polacken bossade runt med honom. Så polacken har inte riktigt några fan här i stallet. 
 
Han har fått mig att må skit de senaste 2 veckorna. Men jag kan säga att det var bättre när han inte var i stallet och jag hade dubbelt att göra. Nu är det dubbelskit. Har betsämt att jag sköter mitt oh pratar inte mer än nödvändigheter med honom. Red 5 hästar på förmiddagen och 4 + longera en på eftermiddagen. 
 
Det här blev långt men ville skriva av mig situationen som jag är i. Just nu vill jag bara åka hem.  
Kommentera här


mina två stjärnor

Publicerat 2013-03-22 kl 15:09:44 Jobb i Frankfurt Kommentarer 0 st
 
 
Både Damaskus och Quasimodo hoppade bana för första gången och ingen tvekan på någonting! Är så stolt över dem. Quasimodo överhoppade sig väldigt mycket i början och var lite vinklig i kombinationen men hade ramat in den med bommar så det löste sig. Han är ju ett år yngre än Damaskus så helt okey ändå. 
 
Hoppade även söta Theodor. Han är en 5årig Palomino häst, inte riktigt min stil men han är en perfekt hunter polle. Han har hoppat banan massa gånger men idag lekte han runt den superbra! Med tanke på att jag bara har longerat honom i grimma och låtit honom leka i ridhuset de senaste dagarna så trodde jag han skulle va stel, pigg och stark men han var mjukare än vanligt och inte alls stark...? Varför rider och jobbar jag alla hästar varje dag tills jag stupar när leka i ridhuset verkar vara lösnngen...
 
 
Theodor
 
 
Kommentera här


Damaskus - banhoppning

Publicerat 2013-03-21 kl 07:42:00 Jobb i Frankfurt Kommentarer 0 st
 
 
Spanska springaren har fått skor på framfötterna och nu ser hans fötter ut som hovar och inte klövar. Idag är han först ut och vi ska försöka oss på den lilla banan i ridhuset. Jag har maxat allt på 60 cm, banan består bland annat av oxer, vågplank, vanligt plank, liten vattenmatta och ett smalt hinder! 
 
Kommentera här


Polen-Tyskland tur och retur

Publicerat 2013-03-20 kl 19:18:48 Jobb i Frankfurt Kommentarer 0 st
 
Hästskötaren har hört av sig och han kommer tillbaka imorgon kväll. Jag hoppas att han vet om att han int har några varma välkommentillbaka kramar att vänta sig av varken mig eller Kali (alltiallo farbron). jag ska ställa honom mot väggen och kräva en j**la bra förklaring. Jag är beredd på det värsta att någon släkting dött eller liknande, men inget är förklaring nog till att sticka utan att säga någonting. Ska sätta honom i hårt arbete och han ska arbeta under tystnad så att vi andra slipper lyssna på hans dåliga skämt och allt annat. Han är inte min kompis och när chefen kommer hem på måndag hoppas jag att han ersätter honom med någon annan fort som f*n, plus ger honom en utskällning som heter duga! 
Kommentera här


nerd + horse

Publicerat 2013-03-20 kl 07:15:00 Jobb i Frankfurt Kommentarer 0 st
 
guten Morgen! Idag är det nya tag. Bjuder på den här bilden där jag ser ut som en uppblåst hästnörd, däremot är ju fina Quasimodo största posaren. 
 
Kommentera här


Tisdag

Publicerat 2013-03-19 kl 20:50:59 Jobb i Frankfurt Kommentarer 0 st
 
 
Imorse var jag speedy Gonzales de 4 första hästarna, sen orkade jag inte mer seriös ridning så Theodor fick leka i ridhuset och på eftermiddagen så longerade jag 5 pollar på en torr plats som jag hitta på den lilla ridbanan. Egentligen så orkade jag inte rida för att jag är så trött på att rida inne i ridhuset hela tiden. Men om det kan sluta regna så torkar nog stora ribanan upp snabbt så att jag kan rida ute igen. 
 
Kommentera här


56 hovar

Publicerat 2013-03-18 kl 21:04:41 Allmänt Kommentarer 0 st
 
 
Idag har hovslagare Marcus varit här och fixat 56 hovar. Jag gjorde ett ganska soft program för mig själv med endast 7 hästar att rida och 3 att longera. Dock så longerade jag bara Quasimodo 10 minuter sen fick han springa lös i ridhuset för han var så uttråkad vid longeringen. Sen lekte han följa John efter mig när han tröttnat på att skutta runt som en harre. Han är min prins
 
 
För 2 veckor sean när det var vår, nu är det vinter igen. 
Kommentera här


Mardrömmar

Publicerat 2013-03-17 kl 21:17:00 Jobb i Frankfurt Kommentarer 1 st
 
 
Vaknade inatt av hjärtklappning. Drömde om att stallet stod i brand. Sen kunde jag inte somna utan tänkte i minst en timme på hur jag ska gå tillväga för att få ut alla hästar om det börjar brinna. Känner sådant ansvar nu när inte chefen är hemma. 
 
Hästskötaren har inte kommit tillbaka men idag gjorde jag ett helt okey schema för mig. Red bara 7 hästar och longerade 3. Hoppade Acodetta (chefens bortskämda prinsessa) och Ribiskaya. Hoppade den lilla banan som är uppställd i ridhuset och båda hoppade väldigt bra! 
 
Imorgon kommer förhoppningsvis hovslagaren vilket är bra förutom att jag måste nästan ha gasmask på mig i stallet då han varmskor och det stinker som satan!
 
 
Min vackra spanska springare. Han är väldigt internationell av sig - han är från Spanien, har tysk stamm och heter Damaskus. 
Kommentera här


14 hästar

Publicerat 2013-03-16 kl 21:21:00 Jobb i Frankfurt Kommentarer 0 st
 
 
En smärre katastrof har inträffat. Hästskötaren har stuckit. Den nollan passa på medans chefen är på semester och lämnar mig med 15 hästar och alltiallo farbron med 30 boxar som ska göras rent 2 gånger om dagen plus utfodring. 
 
Eftersom jag var ledig igår så visste jag inte om att han inte kommit till stallet när han skulle ha gjort det. Chefens fru ringde mig från Florida igår eftermiddag och frågar om jag visste vad som hänt. Det hade jag ju inte... Tycker så synd om chefen och hans fru att sådant här händer efter 2 dagar på deras semester! Jag har aldrig litat på den där hästskötaren och jag visste att något var lurt med honom. Han spelar så oskylldig och gullig helatiden men är mest bara irriterande. 
 
Eftersom jag var ledig igår så stod ju alla hästarna i boxen så idag åkte jag tidigare till stallet och drog av på min lunchrast för att hinna ta ut allihopa. Red 5 hästar innan lunch och longerade sedan de resterande 9 hästarna. Den 15e hästen går på lösdrift och är inte viktig så hon får ledigt. 
 
Efter att ha longerat 9 så var jag lagom snurrig. Stod från 13.15 till 18 och longerade...inget jag gör om. Men alla kom ut och blev glada. Imorgon har jag gjort ett program så att jag rider 7 (tänkte hoppa 3 av dem) och longerar 4. Sen får jag rulla på schemat om vilka som får vilodag. Det löser sig. 
 
 
Love my Bostonboy!!
Kommentera här


Day off

Publicerat 2013-03-15 kl 11:46:48 Jobb i Frankfurt Kommentarer 1 st
 
 
Jag har lyckats rulla mig ur sängen och eftersom det är så fint väder ute så ska jag ta mig i nacken och åka in till stan. Jag är väldigt sugen på glass trots att det är ganska kallt ute... Men jag tänkte gå till den italienska glassbaren i stan ändå! Tänkte skriva lite brev till mina älskade vänner också, jag saknar dem alla väldigt mycket! 
 
Den här bilden får mig alltid att le!
 
Kommentera här


Helt slut

Publicerat 2013-03-14 kl 20:56:57 Jobb i Frankfurt Kommentarer 0 st
 
 
Min kropp är trött, imorgon när jag är ledig får jag se om jag orkar ta mig ur sängen. Idag har jag ridit 7 hästar varav hoppat två och sedan longerat 3. Skulle inte varit så egentligen det blev så eftersom killen som jobbar i stallet som lovat att hjälpa mig longera en åkte iväg med traktorn i snöovädret vilket var otroligt lyckat eftersom han inte ens kommit tillbaka när jag åkte hem... Så fick ändra min plan på eftermiddagen helt så att jag skulle hinna med 6 hästar istället för 4 eller 5. Inte en chans för att sitta ner en sekund och vila. Well well imorgon är jag ledig och mina hästar också så vi tar nya tag på lördag. 
 
Har fått några bilder skickade till mig från senaste tävlingen
 
 
Boston var kung på sin första tävling!
Kommentera här


Dinner

Publicerat 2013-03-13 kl 18:49:48 Jobb i Frankfurt Kommentarer 1 st
 
 
Hinner inte skriva något långt nu för ska på middag med chefen och hans fru för imorgon åker de på semester till Florida för att hälsa på hans dotter som är där och tävlar. 
 
 
Ni får en bild på mig och Boston.
Kommentera här


My baby

Publicerat 2013-03-12 kl 20:34:04 Jobb i Frankfurt Kommentarer 0 st
 
 
 
Quasimodo blir mer och mer kelig för varje dag och hans ska alltid posa när jag tar kort. Idag var han så lat när jag skulle longera honom innan vi skulle rida så jag struntade i det och han fick lova att inte busa. Men eftersom de plogade snö utanför ridhuset så fick han en anledning till att bralla till några gånger. Buspelle. Men han vägde upp det med att göra några mycket fina galoppombyten över en bom och sedan till och med trava en lång cavallettiserie med upphöjda bommar. 
 
 
 
Kommentera här


Katastrof

Publicerat 2013-03-12 kl 19:55:13 Jobb i Frankfurt Kommentarer 0 st
 
 
Såhär motiverad som Charlotta ser ut att vara..
 
 
..var jag imorse när jag såg det här..
 
 
 
 
Kommentera här


Grattis på namnsdagen alla Viktorior!

Publicerat 2013-03-12 kl 07:31:00 Jobb i Frankfurt Kommentarer 0 st
 
 
Idag har jag namnsdag. Det känns bra. Dessvärre kommer dagen i stallet inte vara lika lugn och skön som den var igår när jag var i princip ensam. Då andra killen som jobbar i stallet är ledig på måndagar. Att ha en dag utan honom i stallet är behövligt, att kunna andas och lyssna på radion utan att den ska vara på max och slippa höra hans polska smeknamn till hans favorithästar skrikas med jämna mellanrum över stallet. Att slippa låttsas skratta till hans dålig skämt som alltid är desamma. Att slippe lyssna på hans dåliga engelska samt tyska. Att bara få njuta av lugnet och fridfullheten. Det är jag och alltiallo farbror och vi arbetar under normalt vett och samtalston. Alldeles underbart.
 
Men idag är det tisdag så wish me luck. Undra hur många gånger jag ska behöva svara på "How cold it is in swedish now?" - frågan innan lunch idag...
 
Kommentera här


Besök igen

Publicerat 2013-03-11 kl 20:09:37 Allmänt Kommentarer 0 st
 
 
Igår bokade lillasyster Alida biljetter hit. Hon kommer över sin födelsedag och stannar i en hel vecka!! Jag längtar så sjukt mycket!
 
 
En bild från när pappa och Matilda var här och hälsade på mig på sportlovet. Vi åkte in till Frankfurt en av dagarna och turistade och shoppade! Väldigt trevlig stad tycker jag. Massor av uteservieringar och framförallt Primark. 
Kommentera här


Snö?!

Publicerat 2013-03-11 kl 19:52:01 Jobb i Frankfurt Kommentarer 0 st
 
 
Förra veckans vårväder var bara ett litet smakprov. Idag har det varit minus och det till och med snöade efter lunch, men jag trotsade och red ute ändå! Stackars lilla Quasimodo trodde jag var galen när jag longerade honom i smått snöstorm. 
 
 
Såhär nice var det igår.
Kommentera här


En video jag och Karina gjorde på Schockemöhle

Publicerat 2013-03-10 kl 18:07:00 Schockemöhle Kommentarer 0 st
 
 
 
Det här var min favorithingst som jag red varje dag, 5 år efter Cornet Oblensky
Kommentera här


Halv ledig dag

Publicerat 2013-03-10 kl 17:41:51 Jobb i Frankfurt Kommentarer 0 st
 
 
Idag så hjälptes vi alla åt att ta ut alla hästarna innan lunch så att vi fick eftermiddagen ledig. Hoppade några språng på Quasimodo även idag och han hoppade alldeles super! Varje gång vi hoppar så skjuter min chef fram hans första tävling. Först var det augusti sen juli och idag blev det maj. 
 
 
Hoppade även lille Boston några spång och jag önskar att alla hästar var lika enkla som honom, han är så lätt framför, över och efter hindret, man kan göra vad som helst med honom. Han är ju bara 5 när lärde hans sig allt?!
 
Vi löshoppade 4 hästar också och alla tyckte det var jätteroligt att springa lösa i ridhuset och hoppa utan att någon jobbig sitter på och krånglar.
 
Hade tänkt att jag skulle fylla på kylskåpet nu på eftermiddagen men det är ju söndag = Tyskland är stängt. Så eftermiddagen har spenderats med mys i soffan, 
Kommentera här


Söndag i 3 bilder

Publicerat 2013-03-10 kl 16:59:00 Jobb i Frankfurt Kommentarer 1 st
Kommentera här


Sämsta gudmorsan

Publicerat 2013-03-10 kl 16:41:50 Allmänt Kommentarer 1 st
 
 
Förra året i slute av februari så tänkte jag "när är det egentligen som Oskar fyller år..." dagarna efter ser jag på kusinns fb att Oskar nu fyllt 2 och haft kalas. Skuldkänslor upp till öronen fick jag och skickar ibäg grattis i efterskott. 
 
Iår kring slutet av februari tänker jag "när var det nu Oskar fyllde år..." Några dagar efter ser jag kusinen skriver att Oskar nu fyllt hela 3 år och haft kalas. Hur dum känner inte jag mig!? Har knappt träffat coola killen sen han föddes plus att jag missat 2 av hans 3 födelsedagar! 
 
Oskar när u läser det här så ber jag så hemskt mycket om ursäkt, jag har iaf ritat en teckning till dig
 
 
Vi har många år på oss att lära känna varandra min lille vän och jag ska lära dig massa coola grejer
Kommentera här


Damaskus och Quasimodo

Publicerat 2013-03-10 kl 07:29:00 Jobb i Frankfurt Kommentarer 0 st
 
Förra veckan fick vi en riktigt sötis från Spanien. En femåring som ligger lite efter i utbildningen då han spenderat mest tid på spanska sluttar och ätit gräs. Men så var det någon som såg att pollen minsan hade scoop i sig och nu står han i vårt stall och han har en galopp som är helt fantastisk och han hoppar med en sådan enkelhet och riktigt bra dessutom! 
 
Både han och min fovorit prins som dessvärre kallas för Quasimodo (4 år efter Quvados - Quidam de Revel) hoppade en serie for the first time igår. Det var inte det enklaste i början med att första hur man ska sätta sina ben i en studs men till slut klurade båda ut det och hoppade super! Quasimodo och jag gjorde även höjdrekord på en räcke, 1 meter !!! Han han flög över som ingenting, även galoppombytena börjar sitta nu. Han är så charmig. 
 
Vi filmade och tog kort på dem också igår för att det var någon intresserad som ringt... Jag vill ha kvar mina två prinsar! 
Kommentera här


Kunder

Publicerat 2013-03-09 kl 19:57:08 Jobb i Frankfurt Kommentarer 0 st
 
 
Idag kom det kunder från Frankrike. En ung tjej som provade de 3 femåringarna som jag rider, Campina, Boston och Theodor. Hon gillade både Campina och Boston väldigt mycket men jag hoppas lite att hon inte köper någon av dem då jag tycker om dem väldigt mycket. 
 
Campina är en riktig gummiboll hon kan hoppa hus, men än så länge så har hon inte riktigt accepterat att hon ska lyssna på den som sitter där uppe utan tar gärna sina egna beslut för hon vet bäst. men nu när vi äntligen kan rida ute så fungerar hon mycket bättre, när hon får mer plats för sin stora galopp som hon har trots att hon är så liten. 
 
Lilla Boston tyckte jag inte så mycket om när jag först kom hit, jag flög av en gång för att han sköt mig ur sadel bland de första gångerna jag hoppade honom och han var allmänt bråkig i markarbetet. Men jag ahr verkligen lagt ner tid på honom och han har blivit bäst vad det gäller markarbete, övningar med bommar, han är mästare på att byta galopp och tvekar aldrig. Han älskar att arbeta och jag älskar att rida honom, han har blivit så rolig! Sin första tävling ever gjorde vi förra helgen och då gick han en klass där första 10 minuterna är dressyr och sedan lite hoppning så får man poäng. Jag kan säga att han var utan tvekan snyggast och allt gick galant, dock kom vi preis utanför placering d¨vi startade först och jag tycker dommarna var snåla med poängen. Därefter hoppade vi en vnlig 110 klass och vi fick tillräckligt med poäng för att bli placerade. Han gjorde min dag den dagen, hans första tävling och han var så lugn som om han aldrig gjort annat förr. 
 
Ska ta bilder med min kamera istället för med telefonen för de blir så dåliga, men här är en på mig och Boston
 
 
Kommentera här


Komisk händelse

Publicerat 2013-03-08 kl 12:41:00 Jobb i Frankfurt Kommentarer 0 st
 
 
Första dagen jag kom hit och packade ur mina grjer ur bilen så kom det fram en trevlig kille och hjälpte mig med att bära alla mina väskor. Han hade tydlign också flyttat in i grannskapet nyss, längre var inte vårt samtal. 2 veckor senare hittar jag den här på min bilruta 
 
Haha ganska gulligt tycker jag. Men jag hörd einte av mig förens efter 2 veckor, jag skickade ett litet sms om att jag jobbar mycket och är sällan ledig men kanske vi kan ta en kaffe någon dag. Den ända gången jag harsett honom var då han hjälpte mig med väskorna. Det har gått över en månad och trorts att jag varit ledig har jag inte hört av mig för jag har bara velat ta det lugnt och bara vara. Men han har skickat lite sms och frågat när jag har tid och hur länge jag ska stanna i Tyskland osv. Väl igår när jag va rledig och det var fint väder så tänkte jag att nu får jag väl ta den där kaffen med människan. Så vi bestämmde vid 4 å eftermiddagen. Ett litet problem bara är att jag är lite magsjuk och kan inte dricka kaffe eller äta något annat än i princip vitt bröd och när jag varit i stan på förmiddagen så bestämde jag mig för att smsa och avboka för att jag inte mår bra. Jag kör hem och när jag svänger upp på parkeringen vem tror ni står där??!! Vad är oddsen!? Jag har inte sett honom sen dagen jag flyttade in och precis när jag ska skicka iväg smset om att jag är sjuk så står han på perkeringen och packar ur sin bil. 
 
Jag tar till mitt lilla trick som jag alltid gör när jag vill undkomma en jobbig situation, jag låttsas prata i telefon. Så jag kliver ur bilen med telefon klistrad mot örat som om det vore superviktigt och säger lite lätt hej innan jag går in i mitt hus. Senare skriver jag till honom att jag är super busy idag och tyvärr inte har tid att ses. På kvällen skriver han att det inte är några problem, att vi tar det än annan gång och att jag har en het rumpa. Tackar, men nej tack, där va den nitlotten dragen...
 
 
Kommentera här


TILLBAKA!!!!

Publicerat 2013-03-07 kl 14:17:09 Allmänt Kommentarer 1 st
 
 
Lönen har jag fått och ledig är jag så priotete 1 på listan idag var SKAFFA INTERNET NO MATTER WHAT!!! 
 
Så nu ska jag äntligen börja skriva här igen, nu när jag har fått finaste designen och allt också!! 
 
Förra helgen med en  av 5åringarna
Kommentera här


Contact

Publicerat 2013-03-03 kl 14:21:32 Allmänt Kommentarer 1 st
Text skriver du här.. Gå in Arkiv -> inlägg -> inlägget contact
Kommentera här


About me

Publicerat 2013-03-03 kl 14:20:57 Allmänt Kommentarer 0 st
Text skriver du här
Kommentera här


RSS 2.0