28 juli

Publicerat 2012-07-28 kl 17:40:56 Allmänt Kommentarer 0 st
Nu har väärmenäven hittat hit efter en regning förra vecka! 35 grader och vindstilla och alla dör av värmeslag men jag trivs som handen i handsken!
 
Allting gar bra och jag rider pa som en tok. Min lilla 5aring som jag blivit tilldelad gör enorma framsteg varje dag och det ar sa himlans roligt!
 
Haromdagen sa fick jag hoppa med en av vara 7aringar och det gick ganksa bra, hon ar lite svar för hon ar enromt stor och byter gärna galopp i bak var och varannat steg sa maste vara super still och lätt i handen trots att hon ar mega stark. men vi fick till det riktigt bra i slutet!
 
 
Kommentera här


Update

Publicerat 2012-07-08 kl 20:42:45 Allmänt Kommentarer 2 st
Hej allihopa!!
 
Nu har jag varit här i lite mer en en vecka och i början sa var jag ganska skeptisk men nu har jag kommit mer och mer in i det och jag har hamnat i ett väldigt bra stall. Han som är main riderna i mitt stall heter Tobias Thoenes och hoppar de stora GP klasserna. Vi har väldigt fina hästar iu stallet och jag hat fatt hoppa 4 av dem.
 
Börjar vid halv 7 pa morgonen och mockar 5 boxar plus att jag fyller pü halm i 9 andra boxar. därefter är det frukost och man ska sitta upp pa första hästen vid halv 9 men jga brukar alltid vara lite tidigare. Sen rider jag 3-4 hästar innan lunch som är klockan 12. vid senaste halv 2 sa ska man vara uppe pa hästryggen igen och jag har ridit även 3 hästar pa eftermiddagen och sedan serveras middag vid 18.
 
Just nu sa har vi bara 18 hästar och vi är ju tre som rider plus en groom (fast hon hjälper bara Tobias). Den andra tjejen som rider i varat stall heter Sara och hon är ocksa svensk.
 
Direkt när jag kom hit sa fick jag ett rum i en korridor pa garden och jag trivdes inte alls. Tur hade jag och efter 3 dagar sa blev det ett rum ledigt i huset där jag bodde när jag var här och provade. Ett stort fin rum pa övervaningen. Det anda jag inte gillar med att bo i husetär att det är sa smutsigte ftersom ingen tar ansvar och ingen städar efter sig. Vi är 9 tjejer i huset sa ni kan ju tänka er, tur att jag har mitt eget rum iaf.
 
Igar jobbade vi ju bara halvdag sa jag , Sara och Malin akte till Osnabrück för en liten shoppingtur. Det var en väldigt mysig stad med massa fina affärer och mysiga gator. Idag har vi haft helledig dag och det har spöregnat hela eftermiddagen. Pa förmiddagen sa akte jag och Malin till stallet för hon var tvungen att ta ut en häst sa jag passade pa att mocka mina boxar trots att man inte behöver göra det pa söndagar.
 
Annars sa har jag i stort sätt inte gjort nagonting idag vilket gör mig halvt galen. Mötte Tobias i stallet imorse och han fragade om jag ville följa med pa tävlingen som han skulle pa över dagen idag emn de skulle just aka och jag hade inte med mig nagonting sa jag sa att jag gärna följer emd nästan gang. Igar kvalade han iaf en av mina favoriter till unghästchampionatet, en 6aring som heter Chazaro.
 
Ska försöka uppdetaera sa mycket som möjligt när jga kan, just nu sitter jag och Malin pa internetcafeet som ligger en bit bort. Men i börjab av augusti sa kommer mamma med min bil (känner mig sa otroligt handikappad utan min bil!!!) och da ska jag försöka ta mig nagonstans och köpa internet. Om ni har fragor sa är det bara att fraga pa sa svarar jag nästa gang jag kommer hit till cafeet igen vilket jag hoppas inte dröjer allt för länge.
 
Ha det sa bra sa länge!
Kommentera här


RSS 2.0