Bilder

Publicerat 2012-09-25 kl 19:49:00 Schockemöhle Kommentarer 0 st
 
 
Kommentera här


A.O.S

Publicerat 2012-09-24 kl 20:33:10 Schockemöhle Kommentarer 0 st
Har haft en riktigt bra helg faktiskt. I onsdag så fyllde jag år och det firade jag med några kompisar på en glassbar och därefter gick vi till en bar där resten av alla ryttare från stallet var. 
 
Efter jobbet i lördags så åkte jag, Michelle och Monik för en shoppingtur i Vechta. Middag på en kinaresturang och glass. I söndags så var det A.O.S auktion. Jag och Michelle var en av de få från gården som inte behövde jobba så vi kom ditglidande på eftermiddagen när det roliga började. Det var riktigt roligt att se hur det går till. Det går verkligen så himlans fort. Kunderna har hela förmiddagen p åig att titta på hästarna, fölen och unghästarna. Det är ju både dressyr, hoppning och föl. Vid 3 började själv auktionen och då går det till så att en kommer inridande på en hopphäst, travar och galopperar runt tills dommaren säger stop på budgivningen, det varar i ca 60 sekunder. Därefter rider den ut och direkt kommer någon inspringande med t.e.x ett sto och ett för efter. Det soringar 2 varv byter springare och fortsätter i ca 60 sekunder till budmannen säger stopp. Ut och in med nästa som kanske är en ungdressyr häst och så håller det på så. Startlistan på ordningen är blandad med hopphästar, föl och dressyr bara för att publiken inte ska bli uttråkad. De som vinner budgivningen får direkt en flaska champagne av 2 tjejer som kommer med en bricka + kontraktet som signeras med en gång. 
 
Den ena av 3 års dressyrhästarna som jag red och gjorde video med såldes för 1 miljon och är efter Furstenball som faktiskt står i hingststallet på gården! 
 
Kommentera här


Finaste Collin

Publicerat 2012-09-21 kl 19:43:00 Schockemöhle Kommentarer 0 st
Photo: Paderborn 2012 - Freitag - Tobias Thoenes auf Collin -
 
Tobias och Collin förra helgen i Padderborn. Collin är alldels underbar att rida, en av mina favoriter!
Kommentera här


Fullt ös

Publicerat 2012-09-13 kl 19:54:00 Schockemöhle Kommentarer 0 st
Ville bara ge er en snabb liten update.
 
Jag har fatt min första tävlingshäst, han heter Charmeur och är 6 ar, förta tävlingen är om 2 veckor!!!
 
Nästa vecka fyller jag 21 och det  är A.O.S auktion. Pa mandag sa ska de filma när jag rider 2 stycken unga dressyr hästar som är till auktionen!
 
Allt rullar pa och jag har det super!
Kommentera här


Bundechampionatet i Warendorf

Publicerat 2012-09-02 kl 12:57:09 Allmänt Kommentarer 0 st
Vi är och tittar pa Bundechampionatet och hejjar pa Basti, Patrick och Florian! Basti kom 2a i 5ars finalen, Eckermann vann!
 
6ars finalen borjar om nagon timme sa nu ska Monik och jag mota Zara for shopping!!
Kommentera här


RSS 2.0